Check Out Fearon Hay's Farraday Street Studio

 

Fearon Hay’s studio was undertaken as part of the reoccupation of 1940's warehouses amongst the wool stores of St Georges Bay Road in Parnell.

The space is an open plan workspace with workstations and a communal pin-up surface within a large loft, established by the original timber frames. The chosen materials were specifically selected to enhance the originals building and blend with the colour palette. The studio features a poured concrete floor contrasting with its rough dark timber. 

Intended to be a social space, it's not an everyday work environment as Fearon Hay drew inspiration from loft apartments, it allows for interaction between all staff and their clients yet having an area where they can all develop and collaborate on work.

Photos: Fearon Hay